Pavaje, dale, pavele

 • Pavele

  Soluţia ideală în realizarea visurilor Dumneavoastră

Garduri

 • Garduri

  Soluţia ideală în realizarea visurilor Dumneavoastră.

Decoratiuni

 • Decoratiuni

  Soluţia ideală în realizarea visurilor Dumneavoastră.

Placari Fatade

 • Placari Fatade

  Soluţia ideală în realizarea visurilor Dumneavoastră
Contact rapid

Brasov
Mobil : 0745.386.171; 0745.386.172

Bucuresti
Mobil: 0748.374.773; 0745.452.070

 

Principiile generale de montare a gardurilor 

 

Gardul poate oferi multe beneficii pentru fiecare casa si familie care locuieste în ea. Probabil odată ce a aparut ideea de a ingradi teritoriul sunteti în cautarea protectiei vietii private sau crearea unei bariere inpotriva zgomotului de strada. Nevoile şi obiectivele dvs. va vor ajuta sa determinaţi ce tip de gard va doriţi. Piata moderna va ofera o varietate exceptionala de garduri realizate din diverse materiale. Noi insa va oferim garduri decorative din beton armat de o calitate inalta.

 

Planificarea, instructiuni pentru montarea gardului şi lucrările de  pregătitre

Înainte de a începe construirea unui gard de orice tip, este nevoie să luaţi în  considerare unele lucruri.

De cele mai multe ori autorităţile municipale şi judetene cer respectarea legilor în construcţie.

Următoarele puncte care necesită atenţia dumneavoastră, sunt căile şi comunicaţiile subterane. Ultimul pas este de a găsi structura teritorială a teritoriului dvs.. Trebuie să ştiţi exact unde trece linia hotarului teritoriului dvs., să nu treceţi pe teritoriul vecinului.

Planificarea anticipată şi proiectarea gardului sunt importante. Nu veţi şti cât de mult material aveţi nevoie, daca nu efectuati calculele de planificare.

Pasul următor este de a determina poziţia porţii. Montarea gardurilor în cele mai multe proiecte de construcţie este asemănătoare.

Astfel, în scopul pregătirii, trebuie să măsuraţi zona de montare, să decideţi unde vor fi montati stilpii de gard şi punctele de intrare, adică porţile. Astfel, veţi primi numărul exact de stilpi necesari. Montarea unui gard se începe cu lansarea unei funii de la un stilp la altul. Aceasta vă permite să definiţi în mod clar perimetrul viitorului gard, numărul de stilpi  şi veţi fi capabili să determinaţi numărul de placi(panouri,tronsoane)  necesare. Apoi, aveţi nevoie să puneţi bazele pentru sprijinirea stilpilor cu puţin beton. Dacă aveţi de gând să montati porţile, acestea sunt plasate între stilpii(indicat stilpul portii sa fie separate de stilpul gardului) respectivi.

Gardul din beton este preferat de acei proprietari, care apreciază calitatea adevărată şi fiabilitatea. În plus faţă de caracteristicile de rezistenţă ridicată şi o durată lungă de viaţă, gardurile de beton sunt caracterizate prin eficienţă, uşurinţă si termen de executie scurt pentru montare.

OLIMPIADA PROD SRL produce garduri de beton din anul 2003. Specialiştii noştri au dezvoltat multe soluţii originale de design, care fac unice gardurile noastre. De asemenea, este important să reţineţi că în fiecare an compania crează noi modele de garduri care se produc permanent.

Ca elemente de bază sunt panourile de gard din beton şi stilpii.

Panourile sunt de dimensiuni standard 200x50x4,5 cm, dar compania produce şi panouri de alte dimensiuni, cum ar fi 200x25x4,5cm, 200x100x4,5cm, 200x30x4,5cm.

Stilpii pot fi simpli sau ornamentaţi, ei sunt proiectaţi pentru una, două, trei, patru,cinci panouri. Stilpii pot fi selectaţi  în funcţie de înălţimea dorită a gardului. Înălţimea stilpilor pentru gard începe de  la 1,00 m pînă la  2.80 m.

Înălţimea gardului este determinată de numărul necesar de panouri instalate.

Astfel, aveţi posibilitate să construiţi garduri de beton de diferite înălţimi.

OLIMPIADA PROD SRL oferă clientilor mai mult de 60 de tipuri de panouri de diferite modele( ornamente). Deosebit de variate sunt panourile destinate de a fi montate în partea de sus a gardului. Varietatea de panouri permite să faceţi gardul din beton foarte atractiv şi deosebit.

Datorită unui asortiment mare de panouri, clienţii OLIMPIADA PROD SRL au posibilitatea de a utiliza combinaţii diferite în construcţia gardurilor.

Opţiuni pentru combinarea panourilor, există multe, însă fiecare conbinaţie pe care o veţi face poate fi unică.

În plus, panourile alese pot fi unice si prin faptul că aveţi posibilitatea de a le vopsi în mod particular

 

S.C. Olimpiada Prod S.R.L.

Vă propune următoarele produse:

- pavaje  

- elemente auxiliare  pentru pavaj (bordur, uluce, grilaje)

-tuburi de beton ,inele de beton pentru canalizare,podeturi,puturi

-placaje(gama variata de modele si culori)

 

 

- garduri prefabricate ornamentate din beton,

- elemente auxiliare pentru gard (coamă pentru gard şi stilpi),

-elemente decorative(statuiete, figurine),

- ghivece,

- fintini ardeziene

- balustrade, coloane,

- bolţari (blocuri pentru pereţi, bca), 

- inele din beton pentru fîntîni şi canalizare,

- stîlpi de şpalier(stîlpi pentru vita de vie),

 

S.C. Olimpiada Prod S.R.L. activează cu succes pe piaţa materialelor de construcţii in Romania , din  anul 2003.

La momentul de fata S.C. Olimpiada Prod S.R.L.este unul dintre cei mai mari şi cunoscuţi producători de articole din beton din Romania . Folosim cea mai modernă şi performantă tehnologie la momentul de fata, la nivel international. Ca parteneri,furnizori de la care achizitionam  produse şi materie pentru productie avem firme atit din Romania cat si din afara Romaniei.

Echipa societatii Olimpiada Prod  este implicată mereu în proiecte noi, pentru dezvoltarea de noi tehnologii, pentru a produce noi produse de înaltă calitate.

Datorită gamei variate de produse, S.C. Olimpiada Prod S.R.L., ocupă locul de frunte printre producătorii de articole,materiale din beton din Romania .

În conformitate cu tendinţele timpului am creat produse optimizate din punct de vedere al raportului  calitate/pret.

Două fabrici în Romania produc materiale,produse din beton, pentru a satisface atat piaţa din Romania cat şi din afara Romaniei .
Reprezentanţii,colaboratorii de vînzări furnizează materiale produse de  S.C. Olimpiada Prod S.R.L. pe întreg teritoriul Romaniei.
 
S.C. Olimpiada Prod S.R.L. gestionează toate procesele de fabricaţie si vînzările, în conformitate cu standardele europene.Produsele societatii  Olimpiada Prod S.R.L.  îşi  păstrează frumuseţea şi culorile luminoase pe tot timpul exploatării.
 
S.C. Olimpiada Prod S.R.L.
oferă clienţilor săi produse de înaltă calitate si în acest sens cerem de la furnizori, materia primă pentru productie de înaltă calitate.
 
     La   S.C. Olimpiada Prod S.R.L.
 veţi găsi cea mai bună soluţie pentru a realiza ideile dumneavoastră in realitate. Noi investim în cercetarea şi dezvoltarea productiei pentru noi produse.
La producerea pavajelor, bordurelor, bolţarilor,tuburilor de beton,gardurilor, etc., se foloseşte cea mai modernă tehnologie, astfel încât produsele noastre corespund standardelor internaţionale,europene.
Cu plăcile,dalele de pavaj de la  S.C. Olimpiada Prod S.R.L.
 puteţi atit construi cat şi repara alei pietonale, drumuri, căi de acces, centre comerciale în aer liber s-au acoperite, etc.
Considerarea si inţelegerea  de clienti-parteneri, ne-a oferit un avantaj printre concurentii noştri!
Pe piaţă sunt o mulţime de firme de o zi, care oferă pavaje, insa societatea  Olimpiada Prod S.R.L.
este una dintre puţinele, care se concentrează pentru a produce şi realiza produse de inalta calitate .
Putem spune despre noi o mulţime de lucruri bune, însă mai bine este o dată să vedeţi şi să va convingeti, că vă oferim calitate europeană la preţuri accesibile!
 
Vom fi bucuroşi să vă servim
 
 
" Noi dam culoare si rafinament mediului inconjurator "